2day

Idag har varit en bra dag för min del, har vart på sjukgymnastiken och fått ryggen knäckt och masserad, det känndes som att jag va på nån kiropraktos, vilken känsla asså. Det jännde så himla skönt efteråt när nästan hela ryggsmärtan va över, men bara Nästan med ett stort N. Kommer hädanefter få träna mycket mer för jag har en skulderblad som inte fungerar riktigt som den ska och det är juinte bra så jag fick även massa övningar jag skulle göra typ 3 gånger om dan, får se hur det kommer gå då.
Har även varit hos tandläkaren och för att ta lite mått för min tandskena som jag skall få om ungefär 2 veckor, anledningen till det är att jag knisslar tänder och biter ihop tänderna jätte hårt när jag sover och till och med när jag inte är medveten om det som tex när jag fryser eller kollar på tv, och det är ju inte bra för man får huvudvärk och ont i käken, hoppas det blir bätte då.

Förövrigt har jag varigt en stund med Yasmina, spelat bl. a Rock band och kedjerökt i köket och nu sitter jag och äter toast med smältost mmm, och tittar på roomraiders och alldeles strax the hills, sen blir det väl Besök av Jessica ska väl ba softa hemma i ventermörkret :) myspys!





Yasmina imiterar Charlie chaplin i Eriks 46:er haha







Kommentarer
Postat av: anna boström

skulle va rätt grymt o va på efterfest me beyoncé

2009-02-19 @ 18:45:58
URL: http://abostrom.blogg.se/
Postat av: hanna

tränar du något? :)

2009-02-19 @ 20:46:26
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Anonym

ball blogg du har :D

kram!

2009-02-19 @ 21:17:26
Postat av: Diana

Tack för gullig kommentar!! =) Är allt bra med dig? Vad hittar du på idag? Nu ska jag ha myskväll och kolla på Wallander! =) KRAM!

2009-02-19 @ 22:26:20
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Ida

Trevlig fredag! =D

Kram

2009-02-20 @ 12:48:08
URL: http://iiidiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0