Godmorgon

Vaknar av att ett barn gråter och skriker så fasansfullt i lägenheten bredvid. Inte Okej föfan jag somnade ju vi halv 6 i morse om inte senare än så men skitsamma jag vaknade ändå upp till en härlig vårdag får väl njuta sålänge det varar för jag har hört att det kommer bli kallare nån gång under veckan snart pluu :(

Jag tror verkligen inte att nångon människa längtar till sommaren mer än jag, kanske det men nu får det räcka fan det har varit så kallt och dystert ett bra jäkla tag nu så lite sol och värme skadar ingen.
Vill bara bort på nån skön utlandsresa och känna den varma sanden mellan tårna och ligga ner och sola dagarna långa med min cosmopolitan i handen hihi. Jag ska ju jobba hela sommaren men jag hoppas att det blir ett undantag för någon sista minuten resa någonstans i världen under sommarlovet.

Let's be real, Idag är det måndag och det är en heeelt jäkla vanlig dag, är hos morsan just nu skall alldeles strax käka frukost efter det dusha och sen göra mig iordning för jobbet fast jag börjar inte förän kl 17 men så seg som jag är så måste jag nästan börja nu.
Det blir inte mycket av min dag idag men jag längtar verkligen till helgen då det är lönehelg och min arbetsledare Catrin fyller år på lördag så skoj kommer det visserligen att bli, Hej hopp  gummisnopp :D
Hoppas ni har en trevlig dag btw, puss på rumpan!

ow yeah

Nattugglan är tillbaka igen, det var numer ett tag sen jag bloggade. Sist var en månad sen och jag har saknat att blogga och få skriva av mig lite här även om det bara är för mig själv som många av er kanske känner igen att ibland skriver man bara för att det är skönt, nästan som en dagbok.

Well, nu börjas det igen och mycket har hänt sen sist, verkligen mycket och det är allt mellan himmel och jord.


Jobbar numera extra på Bik bok också, nästan varje helg stiger jag upp tidigt för att göra mig iordning och åka iväg för att bemöta kunderna med ett stort leende. Det roligaste jobbet jag har haft hittils och inte bara det utan jag älskar verkligen kläder och har stort intresse för mode och jag är så glad att det blev Bik bok för dom är unika och har en speciell stil ( det är jag det ). Förövrigt har jag haft många lediga luckor för mina vänner och familj, det känns skönt att få komma ut igen och umgås med vännerna och skvallra en massa och bara slappna av.

För drygt tre veckor sen var jag på Kevins dop.. Minns ni lilla krabaten som jag redan har skrivit om? Nu har han döpts och det va så kul att närvara, han grät inte nånting.. han var så duktig så.

ååh måste även berätta att jag har börjat läsa böcker igen, sista boken som jag mindes att jag läste var En ökens blomma eller va det nu hette minns inte riktig och det var år 2004 minns jag mycket väl.
Men nu läser jag twilight-böckerna, ska försöka att läsa allihop innan jag ser filmen iaf för har hör att man skall helst läsa första boken iaf innan man ser den för att kunna förstå den mycket bättre, och den andra filmen kommer komma ut nån gången på slutet av året eller nästa år har jag hört. Jag vet är helt efter för alla har redan säkert sett filmen haha men seså.
Nu är kl snart 5 och jag hade tänkt och lägga mig för jag jobbar nämligen imån men inte så tidigt, är inte speciellt sömnig men jag känner att jag har varit öppe för länge nu ush.

Hoppas ni haft det trevlig under tiden jag varit borta, puss på er.


RSS 2.0