Fråga Olles sexskola!!!

Missionären:
 

Den största klassikern av dem alla. Hon ligger på rygg och han ligger mellan hennes ben så att han kommer in i henne framifrån samtidigt som båda två kan se varandra i ögonen under hela akten. Hon kan även pröva med att lyfta på sina knän och/eller linda sina ben runt honom för ökad närvaro. En klassiker är en klassiker av en anledning och det finns ingen anledning att ifrågasätta missionärens topplacering bland sexställningarna.

Omvänd missionär

Samma som missionären, fast med den lilla skillnaden att det är hon som ligger ovanpå och han under.


Bakifrån:

Att göra det doggy-style uppskattas oftast av både killar och tjejer. Att knulla bakifrån kan man göra stående, på knä eller liggande. Det vill säga, nästan överallt. Han kommer långt in i henne och kan stimulera g-punkten vilket hon uppskattar och han uppskattar känslan av att ha kontroll över situationen.


Rida:

Ibland vill tjejen ha kontroll över liggandet och då är ridställningen perfekt. Hon sätter sig gränsle över honom som i sin tur låter henne styra tempot. En variant är att hon vänder på sig så att han kommer in i henne bakifrån. Fördelen för honom är att han har händerna fria till att utforska andra delar av hennes kropp.


Bordskanten:
 

En snabbis innan disken har ingen tagit skada av. Snarare tvärtom. Hon sätter sig på köksbordet nära kanten, eller vilket annat bord som helst för den delen. Det är emellertid viktigt att bordet är i höjd med hans penis så att han kan ställa sig mellan hennes ben och komma in i henne framifrån. Här har båda två händerna fria till att göra annat och hon kan dessutom lyfta på benen för att föra honom närmare sig.


Hukande:
 

Han sitter ner på golvet eller i sängen och hon sätter sig med benen runt om hans midja. Här gäller det att man håller i varandra medan hon styr över tempot vilket leder till hundra procent kroppskontakt. En variant är lotuspositionen när han sitter med benen i kors.


69:an:
 

Den kanske mest klassiska ställningen som inte handlar om penetration. Här handlar det istället om att båda två utför oralsex på varandra samtidigt. Här spelar det inte någon roll vem som är överst eller underst
Make Love NOT War <3

Kommentarer
Postat av: Jonna

Tack detsamma. Gillar det rosa.

2009-01-20 @ 14:40:42
URL: http://gliittertankar.blogg.se/
Postat av: jane

jepp äter du taco vanligt eller har du nått konstigt till???

2009-01-20 @ 15:49:22
URL: http://sladdertackan1.blogg.se/
Postat av: niki

hehe tack :)

2009-01-20 @ 15:58:34
URL: http://niczue.blogg.se/
Postat av: Tipp Topp

Besøk http://tipptopp.blogg.no/ i dag! :)Skriver om supre sparetips og gode råd, på en lettlest og underholdene måte.Bloggen er allerede stor i Norge.Har dere spareblogger i Sverige? :)

2009-01-20 @ 16:22:41
URL: http://tipptopp.blogg.no
Postat av: Mindy

Så kul att du gillar min blogg..HA en skön tisdag..

2009-01-20 @ 16:28:12
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0