310109

ooh vilken fin morgon det har varit, solen skiner varmt in i vardagsrummet och jag sitter här med erik i tvärs på soffan. Vi skall strax äta frukost fast 'n jag egentligen inte är så hungrig efter våran Pizzakväll igår så känner jag mig fortfarande mätt. Men eftersom att jag skall ut och kommer säkert att dricka en massa så kan jag inte göra det på tom mage, så nu blir det frukost sen städa, och sen får jag väl hoppa in i dushen för ja måste sätta igång med att platta håret strax för det tar typ 2 timmar (No kidding) jag har så himla tjock och lockigt hår så det är verkligen jobbigt att platta det.

Nu ska jag sätta igång för halv fyra skall jag vara på stan och möta tvillingarna, än vet jag inte vad jag skall ha på mig tragiskt, min gågarderob är full av kläder och ändå känns det som att man inte har nånting :S
N y way vi hörs sen eller imån puss puss

mah shooes

Här är skorna jag köpte häromdagen.. lite udda färg.. I like it =)
Jag tänkte ha dem imån på festen men jag har fortfarande inte bestämt mig, det kanske blir ett par pumps om det inte snöar så mycket under natten, för det gör det redan nu :(














NOOOO

Oookej, va ska man säga om denna morgon, inte alls som jag tänkt mig i alla fall med kramper i magen och magknip. Jag fattar fan inte var det är för bakterie som jag har i magen? jag som trodde att vinterkräksjukan äntligen var över men icke sa picke hon ska inte bli frisk och få må bra. typ!!!
Nu har jag klunkat i mig massa varm te och ska försöka att  bara ta det lugnt idag, eller jag är ju ganska bra på det,   men jag vill ju helst må bra inför imån vilken besvikelse det skulle bli annars om jag inte kan gå :( fyyy.


Nu måste jag gå iväg och vila lite det gör så himla ont och dessutom är jag så trött, fattar inte var det är med mig.
Är det bara jag eller finns det andra som mår som jag?? sjuukt =(

Vi får höras sen kan verkligen inte sitta här sålänge till... puss puss

2day

Min dag har varit bra idag, no pain no game, fast jo jag hade lite ont i magen i morse men skitsamma resten is all good.
det känns som om det är fredag idag men synd fr att det inte är det, va ute imorse och kolla runt på lite saker här och där för jag visste inte vad jag skulle köpa till lilla apan som fyller år på lördag och hon ville inte ha smink och saker till henne men till hemmet, som tavlor osv osv.
Jag gick runt tills mina fötter sa stopp and still didn't know what to buy så till slut fick jag ringa henne och fråga så dum som jag är med en utesluten hjärna utan fantasi så nu vet ju hon iaf vad hon skall få haha, ett silver fat med med ett stort och ett litet grått dekorerade stearinljus och en stor svart utan motiv och så fick hon vita-genonskinliga stenar till.



Nu sitter jag här och har färg i håret, utväxten is killiiing me!!! kollar samtidigt på skor, och hittar ett par dödande gladiator sandaler i ormskinn som ja nästan skulle beställa hem men min storlek va slut, en tyst minut :( !!! Då får det bli ögongodis då bara för min del.. dom finns HÄR.

Nä nu måste ja fort ta och skölja av färgen innan jag kommer se ut som ett stoppljus som sist ja satt för länge med hårfärgen och sen ska jag ta det lugnt i soffan och kolla på mina days avsnitt på laptoppen i lugn och ro. Godnatt på er =)



Passa på ni som kan, dom finns bara i 2 storlekar kvar ;)

yeaaah

Idag vakna jag verkligen upp på rätt sida, jag mår mycket bättre och min rygg känns så bra efter massagen jag fick igår kväll innan jag la mig, wawawiiwa ;). jag vakna rätt tidigt kl 8 woow haha, sen käka jag frukost o åkte in till stan för att möta upp en vän för att passa nala (hunden) han skulle på arbetsintervju, hoppas att det gick bra!!!
sen när jag va färdig passade jag på att kika runt lite på stan för o kolla vad som fanns för nytt.. inte mycket som har hänt för den delen bara sånt man ser varje dag men däremot köpte jag ett par ursnygga skor, jag visar bild på dem en annan gång för just nu är jag hos mamma, köpte en tunnika och ett par svarta strumbyxor med.
Sen åkte jag hem till mig och fick besök av moster och mamma, stäade lite och plockade undan och sen hade vi en jätte rolig eftermiddag med kaffe, mat, fika och mycket skratt =) nu är jag hos mamma och skall kolla på mina avsnitt av days of our lifes och 90210.. Me looove :D

vi hörs hoppas ni har haft en bra dag. massa pussisar =)

Romantic dinner for two!

Lördag eftermiddag samma dag som jag jobbade natt fick jag förfrågan av Erik om vi skulle ut och äta?
jamen visst why not, men ja tänkte inte att det skulle bli så fint, Tog bara på mig något snabbt och sminkade mig hur som helt och satte upp håret i en boll och kom så gick vi.

jag orkade verkligen inte bry mig så mycket för jag hade mått dåligt hela dagen och jag fattade inte att jag hade fått vinterkräksjukan förän dagen efter när jag kom hem från jobbet på morgonen och hade kramp i magen och mådde piss. Vi kom ut efter ett tag och åkte in till stan och gick runt och leta efter ett fint och bra ställe att äta på, det var inte många ställen där menyn tillfredställde men vi gav Ferdinand en chans iaf.
Vi gick in och checka läget och det var jätte mysig stämning med tända ljus på varje bord inte alls mycket människor vilket är bra för annars blir det för mycket kackel och det gillar inte vi :P vi bäställde varsin grillad biff med potatisgratäng och valde ett bort längst in nånstans.
Det var verkligen speciellt och han körde the old fashion way genom att dra ut stolen åt mig och drog in när jag satte mig... miiih så gulligt =) nästa gång ska jag se till att klä mig fint och fixa iordning mig mycket bättre oavsett vilken situation låt säga att jag är dödssjuk but I don't give a damn I will do it anyway ;)

här kommer lite bilder...




Jag själv såg ut som en död och svullen rabies hund


Min bäbis ser alltid bra ut i mina ögon













Grillad biff med potatisgratäng, rödvinsås och lite grönsaker: Delicous!!



Det va verkligen jättefint kan inte beskriva känslan, och vi har pratat om att vi skall gå ut och äta minst en gång i månaden och då menar jag inte äta på mc'donalds eller på burger king hahaha men vi får se om det håller ;)
puss på er söta nu ska jag gå och lägga mig för imån skall jag upp tidigt på passa nala (hund). Kram =)

Världens finaste ängel, Lilla Kevin =)

I fredags va min söta lilla Paula och hälsade på hos mig med lite sällskap av Jessica och Mamadi med,
Då för första gången fick ja se lilla Kevin ca 1 och en halv månad gammal, nyblivna mamma Paulas bebis, det är svårt att beskriva hur det känns att Paula har blivigt mamma till en så söt liten ätbar krabat. Blev nästan lite sugen själv, nästan o nästan: JAG BLEV JÄTTE SUGEN.
Jag kan än idag inte fatta att min älskade lilla Paula har fått barn, kan inte få in det i huvudet bara, tjejen som brukade busa och som va så kul och hänga med och framför allt BUSA med :P!!! JAAA Paula du såg rätt!!!
Men men dagarna gick och jag kommer ihåg första gången hon berättade för mig och visade kisspinnen vid Jessicas hållplats med hennes då lilla maya (paulas hund) som jag såg för första gången men nu är den jätte stor =)
N y way, hon ville inte att jag skulle berätta för någon och jag kunde inte förstå att hon skulle behålla det, eller att just HON skulle få BARN?? men efter ett tag började magen växa lite åt gången och ja blev ändå van med tanken och när magen blev som störst så visste jag att det låg en bebis därinne men jag kunde fortfarande inte fatta att hon snart skulle föda? är jag trög eller är jag trög? det är nog jag som är trög.
Nu äntligen har jag accepterat att Paula är en het liten mami som verkligen har barn på riktigt och det insåg jag inte förän jag fick träffa Kevin. Mycket kärlek till er och Pappa Steven och jag hoppas att ni skall leva lyckligt åtminstone tills Kevin get big balls och flyttar hemifrån fram tills dess hoppas jag att ni ser till att han växer under ett och samma tak!!

Ett stort GRATTIS till mamma PAULA och pappa STEVEN till Kevin Angel Philip Hunter om d nu är rätt så =)





Vi väckte bebis efter många skratt.. Fy på oss!!!




Sen var det dags för lite moster chaima tortyr mohaha



Många pussar från mig till världens finaste Kevin


Han reagerade så bra på ljudnivå av röster


Han är så mycket sötare och finare än va man kan tänka sig i verkligheten


Ville bara sno honom och krypa ihop med honom under täcket


Me want =)


Han kan redan hålla upp huvudet


Sun is shining


dags för en ny blöja pysen


Pyamas byte på min säng :D



Jag undrar verkligen va jag kommer att ta mig till när jag har skaffat en alldeles egen bebis
för det går inte ens att beskriva känslan av hur det va att hålla honom även om han inte va min egen??

Nu har jag lagt ihop lite bilder på Kevin för jag känner mig lite bättre än va jag gjorde förut,
Kan då lika gärna lägga upp lite bilder på mig och erik =)

Sick n tired

Jag har varit sjuk i ett par dagar nu, Vinterkräksjukan är aldrig kul att ha, Mår så illa och kan inte göra någonting jag blir yr så fort jag ställer mig upp =( har för det mesta bara legat på soffan och druckit blåbärsoppa som min pojkvän va ute och köpte igår för det sägs att det är jätte bra för kroppen när man är sjuk, och han köpte med sig lite godis, olika soppor och en "tjejtidning" som han kallar det för och i den så fick man med en dvdfilm också, har inte tittat på den än men det är GWYNETH  PALTROW som skall förestella en oscarsvinnande film men vi får se.
Just nu ligger jag som vanligt på soffan och känner mig spyfärdig, kanske inte så kul för er och veta men det är så det är. Tänkte kanske sätta på filmen och ha en liten tidig filmkväll med mig själv för ingen kan ju komma hem till mig just nu, självklart skall ingen bli smittat för kräksjukan smittar jätte lätt. N y way jag hoppas att ni har haft det bäst dom här dagarna Puss o Kram på er alla Hörs snart =)

22-01-08

wohoho.. Har precis kommit hem från jobbet, det gick ganska trögt idag faktist alla var så himla trötta och sega.
En arbetskamrat till mig har bjudit in mig på hennes födelsedagsfest nästa lördag så jag var tvungen att sitta kvar efteråt och försöka få bort den tiden samma dag för annars skulle inte jag kunna gå dit. Det kommer säkert bli kul för de e roliga människor som är lätta att umgås med som kommer dit, resten vet jag inte.
Nu tänkte jag göra lite läxor och städa lite här hemma. Hoppas ni har haft en bra dag ;) puss

hello tuesday

Min dag har varit bra idag förutom träningsverken från gymnastien, går fortfarande som en pingvin haha.
Måste visa bilderna på min lilla syster med sin Hanna Montana dräkt, så sööt. Och så glad hon blev för den dräkten som hon fick i födelsedagspresent.























Nu skall jag hem för imån jobbar jag. Puss Puss

Fråga Olles sexskola!!!

Missionären:
 

Den största klassikern av dem alla. Hon ligger på rygg och han ligger mellan hennes ben så att han kommer in i henne framifrån samtidigt som båda två kan se varandra i ögonen under hela akten. Hon kan även pröva med att lyfta på sina knän och/eller linda sina ben runt honom för ökad närvaro. En klassiker är en klassiker av en anledning och det finns ingen anledning att ifrågasätta missionärens topplacering bland sexställningarna.

Omvänd missionär

Samma som missionären, fast med den lilla skillnaden att det är hon som ligger ovanpå och han under.


Bakifrån:

Att göra det doggy-style uppskattas oftast av både killar och tjejer. Att knulla bakifrån kan man göra stående, på knä eller liggande. Det vill säga, nästan överallt. Han kommer långt in i henne och kan stimulera g-punkten vilket hon uppskattar och han uppskattar känslan av att ha kontroll över situationen.


Rida:

Ibland vill tjejen ha kontroll över liggandet och då är ridställningen perfekt. Hon sätter sig gränsle över honom som i sin tur låter henne styra tempot. En variant är att hon vänder på sig så att han kommer in i henne bakifrån. Fördelen för honom är att han har händerna fria till att utforska andra delar av hennes kropp.


Bordskanten:
 

En snabbis innan disken har ingen tagit skada av. Snarare tvärtom. Hon sätter sig på köksbordet nära kanten, eller vilket annat bord som helst för den delen. Det är emellertid viktigt att bordet är i höjd med hans penis så att han kan ställa sig mellan hennes ben och komma in i henne framifrån. Här har båda två händerna fria till att göra annat och hon kan dessutom lyfta på benen för att föra honom närmare sig.


Hukande:
 

Han sitter ner på golvet eller i sängen och hon sätter sig med benen runt om hans midja. Här gäller det att man håller i varandra medan hon styr över tempot vilket leder till hundra procent kroppskontakt. En variant är lotuspositionen när han sitter med benen i kors.


69:an:
 

Den kanske mest klassiska ställningen som inte handlar om penetration. Här handlar det istället om att båda två utför oralsex på varandra samtidigt. Här spelar det inte någon roll vem som är överst eller underst




Make Love NOT War <3

Måndag

Min dag startade med matte på skolan idag, inte alls kul. Kom försent så jag hann inte göra mycket ändå, sedan var det dag för gympa ( vi hade badminton eller så fick man hoppa trampets eller hur det nu stavas om man ville).
Självklart valde jag trampetsen, det va så jävla kul för jag fick upp minnen från när jag var gymnast. Började i tidig ålder och slutade när jag var 12/13 tro jag.
Gick tidigt ifrån skolan för jag mådde inte bra, hade ont i magen på nåt konstigt sätt, det kändes som elstötar som kom och gick.
Träffade på en vän i skolan som jag inte hade umgåtts med på ett bra tag, Minuter senare bestämde vi oss för att åka hem till henne och kolla på film och tjöta lite, det slutade med att vi kollade på: Team America 

en jätte rolig film från mannen som ligger bakom south park har skapat fast denna kom ut innan south park och den är lite verklighetsbaserad på ett fjantigt sätt, dom gör mycket narr av politiker och regeringen osv.

Under tiden som jag var inne i filmen bakade hon äppelpaj.. Aouch säger jag bara den va verkligen jätte go,
nästan lika go som min hallonpaj då :P.
Några timmar senare när jag kom hem åt jag mammas lasagne mm mmmm mm jag har nåt att säga om den så go som den va =) Oooh om dagarna skall fortsätta såhär för mig kommer maninte kunna få ut mig genom dörren snart haha,,;D
Nu skall jag fortsätta att kolla på avsnittet från days och snart skall jag gå och lägga mig. Imån är det skola vettu. Puss puss














Filmen är ett absolut måste ;)

Check this out



Kika lite på chicy.se och hittade de här nitarmbanden i svart och vitt för 99:- st   

Nitarmband passar till det mesta till och med simpla klänningar om du vill skapa en lite rockig look ;)



Gorgeous

                                       






  • Material : Synthetic leather/ metal
  • Längd-42,5

  • Enkelt är alltid fint!!

    Hatar verkligen söndagar det är en lång och tråkig dag, annars mår jag mycket ättre än igår och huvudvärken är över thank god!

    För att fördröja tiden satt jag och kolla on min gågarderob och rensade lite av varje av sådant jag inte ville ha för det är helt fullt man kan inte gå därinne nästan längre.. så  jag tittade igenom mina klänningar och kom på att den ända klänningen jag hade i trött hade dragkedjan gått sönder på och jag har inte haft tid för att lämna in den och få den lagad och har heller aldrig haft på mig den, men så ploppa det i huvvet att jag skulle köpa en ny röd klännig till festandet på sommaren eller om det blir någon utlandsresa eller så.

    Här hittade jag iaf ett bra alternativ.


    Snygg, sexig och enkel och på ta om skorna HETA!!!





    Va tycks??

    Min lördag

    Idag vaknade jag verkligen på fel sida, Med migrän och illamående, kunde inte bestämma mig för om jag frös eller om det var för varmt. Ena ögat kändes som om den skulle explodera när som helst av smärta och halva huvudet dunkade som på trummor. Inga värktabletter hjälpte  mig ur detta det var bara för jävligt idag, hatar verkligen migrän :(
    Och jag som skulle vara med pojkvännen min och ha det mysigt, kunde knappt kolla på tv eller vara i närheten av ljus för det fick mig att må så illa, fyyyfan säger jag bara.
    Hoppas att ingen av er lider av migrän för det är verkligen för jävligt och hoppas även att ni har en trevlig kväll kan själv inte sitta vid datorn länge till, det värker bara i huvudet. Puss o Kram





    Min kväll!!!

    Efter fikat på stan åkte jag vidare till min mamma för jag lovade mina småsyskon att umgås med dem ( Sabrina 7år och Mimmi 6år). Tror ni inte att dom tvingar mig att spela crash bandicot eller hur det nu stavas, okej det är skit kul att spela det spelet för man får massa minnen sen barndomen men jag skulle klara av hela spelet på deras villkor, och dom menade allvar också hahaha.

    Nu sitter jag här med ont i huvudet efter flera timmars spelande och skall kolla på mina avsnitt från Days, jag vet jag är besatt av våra bästa år ( and can't help it ) det sitter bara i mig.

    Hoppas att eran kväll har varit underbar för det har min =) Kramisar.




    Sabrina o Mimmi



    Kolsvart av sol och bad i Tunisien



    Tunisien 08



    2 år sen



    Godnatt


    Fredag

    Godmorgon =)

    jag vaknade idag av att grannen spelade jätte hög musik och sjung och satte igång sin elgitarr eller va det nu är för nånting, han gör detta näästan varje morgon från start kl 7 tom ibland och nästan varje kväll till kanske 2 på natten. Fyyyfaan va stööörande det är.
    N y way jag bryr mig inte för det är fredag idag och jag skall ha en bra dag har jag bestämt mig, skall först äta frukost och sen dusha och göra iordning mig.. tänkte gå ut på stan och ta en fika med en kompis (jätte mysigt).
    Det värkar inte vara så kallt ute idag heller så och solen skiner lite då och då så det blir soft =).


    Här kommer lite bilder från hårvaxningslektionen i salongen. (Jag går ju på Personlig stil och design där man från göra allt från att sminka, vaxa, ansiktbehandligar, massager, manikyr/pedikyr till att styla och designa)




    Appliverade på en förbehandlingskräm som luktar stark mint



    Förbehandling



    Applicerade på en kräm som skyddar tatueringar och även skador och blåmärken mm



    Applicering av vax



    La på remsan



    Och drog av den


    15-01-09

    Idag har det inte hänt så mycket, varit hos tandläkaren på morgonen och skickas vidare till tandspecialisten nästa vecka på onsdag då hon skall kika nogrannare på mina tänder och se ifall jag verkligen behöver tandställning vilket jag vill ha för mina framtänder har blivigt snea under de senaste åren *snyft*.
    Efter det åkte jag hem och fick besök av Nathalia och vi spelade Rock Band en stund, skit kul är det verkligen.
    Sen har jag inte gjort så mycket mer än att laga mat och städa undan lite överallt i lägenheten, det blir stökigt så snabbt speciellt om man bor ihop med en kille Belive me.


    This's what I was wearing 2day!!






    • Jeans från JC
    • Linne från HM
    • Top från Bik Bok
    • Rött nagellack: Nivea


    Fredag

    Idag har jag varit hos tandläkaren och skall tillbaka dit nästa vecka, har iaf inga hål och få fel på min tänder (thank god)
    Men jag är fortfarande missnöjd med mina tänder efter att mina visdomständer har börjat växa så har dem blivigt snea där framme på nedre raden så jag fick reda på att om jag ville ha tandställning så skulle det kosta mig 25-30.000 kr.
    Whaaaaaat??? Jag vill så gärna fixa det men jag har för lite fel på dom sägs det :( fan också :P

    Efter det var jag på en snabbrunda på stan, köpte en jätte fin tjocktröja i form av en kofta, ett par örhängen och ett bälte, (visar bilder senare), undertiden 'r jag hos morsan nu och skall alldeles strax käka sen kanske träffa Jessica och mamadi så får vi se vad som skall hittas på då ?
    Det blir iaf ingen utekväll orkar inte med det när det är så här kallt och trist väder iaf...

    N y way see u later ;)


    Sätt lite färg på vardagen

    Glöm att det är kallt och dystert ute vad är bättre än lite färgterapi då?


    Färgade Jeans är jätte snyggt speciellt på sommaren, men kör din grej och ha det även på vintern med någon matchande top dock Svart/Vit.. inga färger eller glittriga/glänsande toppar till det blir bara för mycket discolampa vilket INTE är snyggt.
    Se till att även ha stilrena enfärgade klackskor/flipflops eller ett par rena stövlar till.

    Absolut inga stora sneakers eller kängor till du kommer bara se ut som en clown.


















    Snyggt va?






    2day's

    Köpte äntligen dom bruna stövlarna men dom här är mycket snyggare än dom andra jag visade innan på bloggen =)
    köpte även ett par till svarta, som funkar till allt!!!








    Så himla mycket snyggare när dom är på





    Hade på mig en så kallad "rysk" mössa i brunt med
    fuskpäls till stövlarna idag







    och en leopardväska till


    Nu får jag sitta och vänta tills erik har diskat färdigt så jag kan laga mat, det blir potatisgratäng med varmkorv :)
    shulululu...



    31-12-08

    Här kommer lite bilder från nyårsafton jag var dock inte så uppklädd på saras förfest hemma för jag hade så himla dålig inställning innan jag bestämde mig för att dra dit en timme innan jag skulle börja jobba, så för mig va det inget drickande alls.. men skoj var det absolut =)




    killarna tjöta som vanligt...



    Älskling och Jessica



    Jessica, jag och sara i bakrunden



    Chimo och Särish <3



    Alltid glaset fasklistrat i handen



    Blev mosad när det va dags för mig to go to work



    Johanna (blondinen) blev så söt på bilden



    Och sist men inte minst skall ni killar lära er att aldrig jävlas
    med en bunt tjejer ;)


    höhö hur va din nyår?

    ...

    Godmorgon, är uppe tidigt idag för första gången på länge men är dock inte glad för det är såå hiiimla trött.. skulle gjort vad som helst för att kunna få lägga mig i min varma säng igen och soova så gott så men tyvärr.. är just uppe tidigt idag flr min hörsel kontroll som skulle hållas vid 10 tiden, på grund av smällen på nyårsafton u know. Idiotjävlar säger jag bara, nackdelen är bara att det fortfarande tjuter i rat på kvällen när jag ska gå och lägga mig plus att det existerar sånna idioter överallt så akta er hetingar.
    N y way måste äta frukost snabbt innan jag drar, puss puss =)

    Inget vidare bra

    Mår fortfarande jätte dåligt och min mensvärk blir bara värre och värre, måste vänta tills jag har ätit så jag kan proppa i mig panodil, Hatar verkligen mens. det känns nästan som att alla inälvor snurrar runt så hårt och får en elstöt då och då.
    Får vänta och se om det blir bättre lite senare under tiden så ska jag se till att äta, göra iordning mig och sen åka hem är fortfarande hos mami nu. Måste tvätta och städa och göra iordning saker och ting innan jag börjar skolan igen nu på torsdag.
    Dagen min är tråkig idag det känns som en söndag.. hoppas ni har det bra iaf. Kram =)

    uush fyyy

    Idag ha jag inte mått nåt vidare bra, ont i magn o ryggvärk. Ett stort tecken på att jag strax skall få min mens jävla fitt EVA hade det inte varit pga henne hade vi alla kvinnor inte behövt lida så mycket!!!!
    har inte heller kunnat äta så bra så det fick bli en varm skål med mannagryn 3 gånger om idag, Blää.. men det hjälpte lite mot magen i alla fall.

    Nu ska jag kolla lite på tv och sen gå och läga mig förhoppningsvis, har havt så svårt med att lägga mig på kvällarna för jag har vänt på dygnet, fasiken va jobbigt det är att vända tillbaka. susu på er =)













    Ögongodis






    Snyggaste Burberry skorna som finns, måste hitta liknande man blir beroende bara av att titta på dem.
    Synd att dom kostar så mycket som 6 lax men dom är absolut värda det!!!

    RIP Jett Travolta ( John travoltas son)


    Va inne och kikade snabbt på nyheterna där jag sog att John travoltas son hade avlivit 16 år gammal. Han hittades död inne på toaletten i sitt hotellrum på deras lyxiga semesterresa i Bahamas, Sista gången Jett Travolta sågs i livet var när han gick in på toaletten under torsdagen. På fredagsmorgonen hittades Jett död i badkaret inne på samma toalett av en städerska. Han fördes akut till sjukhus, men dödförklarades trots flera försök att rädda hans liv.. Anledning till hans död sägs vara ett anfall p.g.a en typ av syndrom han lider av nämligen (kawasakis) förklaras att vara en typ av epilepsi,



    År och Dar

    har verkligen inte haft tid o skriva på ett tag nu och har varit borta hos morsan under två veckor, är fortfarande kvar här nu.
    Mina mostrar är ju här och den ena åker hem imorgon och det har verkligen varit jätte kul att ha de här så mycket skratt vi har delat tillsammans. myckt roligt och mycket tråkigt har hänt som att jobba natt på nyårsafton, Inte alls kul speciellt när jag och några kolegor kikade på fyrverkerierna vid tolvslaget och någon idiotjävel slänger en smällare och den smäller på min hals, ska nu på hörselkontroll på onsdag morgon för och kolla hur det är med min hörsel eftersom att det har inte slutat tjuta i örat sen dess.

    Men det bästa är nog mina sköna julklappar av bäbis, bl.a Xbox 360 med rockband o hela skiten, en ny jätte snygg rosa digitalkamera och en rosa MP3 med jätte söt design, visar bilder nästa gång =) och Parfymen jag velat ha, ( Can Can : Paris Hilton)  jätte go och söt doft, påminner lite om sockervadd!

    Men förövrigt så har det inte hänt mycket förutom att jag försökt shoppa på mellandags rean för första och sista gången, fyyyy faan va mycket folk, tredje världskriget bland alla kvinnor o brukar på alla kläder man kan inte ens komma fram nånstans och på tal om dom långa köerna? ALDRIG MER iaf!
    Ska alldeles strax gå och lägga mig måste upp tidigt för jag ska följa med till landvetter,







    RSS 2.0