Lord?

Är så himmla trött, har bara tvättat och städat hemma idag, och inte nog med det så ringer min arbetsledare och frågar snällt om jag kan hoppa in för någon som va sjuk, och självklart ställer jag ju upp för jag är så snäll =)
så min rygg värker, och jag ska iväg igen om 20 minuter för att jobba mitt egna nattpass (på mc donald's)  så vi får se hur det kommer att gå om inte jag går runt som en zombie??

Mitt internet hemma funkar inte. eller det är egentligen laddningskabeln till laptopen som är sönder så den går inte att ladda, just nu sitter jag hemma hos mamma och uppdaterar, tråkigt va?
Jag dör utan dator, får försöka att fixa det så snart jag bara kan or else I die!

Jag hoppas verkligen att ni har en härlig fredag kväll ute som inne, och för er som är panka för att det är sista helgen innan löning, va inte ledsa för jag är en utav er, har inte en ända jävla krona kvar :( Vilken tur att jag fick en limpa cigaretter  av min moster, som att hon typ har ett sjätte sinne eller nåt?

N y way, ta hand om er/ Love!!


PARA PA PA PAAA    I'm hating It!




2day

Idag har varit en bra dag för min del, har vart på sjukgymnastiken och fått ryggen knäckt och masserad, det känndes som att jag va på nån kiropraktos, vilken känsla asså. Det jännde så himla skönt efteråt när nästan hela ryggsmärtan va över, men bara Nästan med ett stort N. Kommer hädanefter få träna mycket mer för jag har en skulderblad som inte fungerar riktigt som den ska och det är juinte bra så jag fick även massa övningar jag skulle göra typ 3 gånger om dan, får se hur det kommer gå då.
Har även varit hos tandläkaren och för att ta lite mått för min tandskena som jag skall få om ungefär 2 veckor, anledningen till det är att jag knisslar tänder och biter ihop tänderna jätte hårt när jag sover och till och med när jag inte är medveten om det som tex när jag fryser eller kollar på tv, och det är ju inte bra för man får huvudvärk och ont i käken, hoppas det blir bätte då.

Förövrigt har jag varigt en stund med Yasmina, spelat bl. a Rock band och kedjerökt i köket och nu sitter jag och äter toast med smältost mmm, och tittar på roomraiders och alldeles strax the hills, sen blir det väl Besök av Jessica ska väl ba softa hemma i ventermörkret :) myspys!





Yasmina imiterar Charlie chaplin i Eriks 46:er haha







Colors


Style is the way you put together cloths, It's not the clothes themselves!!



                                     
          
                                                             









tjena

Herregud har bara sovit 3 timmar så jag är så jävla trött att jag knappt kan prata, går mera runt som en
levande zombie.
Det första jag gjorde var att lämna syskonen på fritids för morsan går ut halv 6 på morgonen så hon
hinner ju inte göra det så det är ju dels därför jag är mycket hos henne för småttingarna nu när deras pappa
inte är här, men från och med idag kommer jag att slippa göra det för han kommer hem idag..*skönt*.
Nu sitter jag och tittar lite på Vakna med the Voice, någon som verkligen bode vakna är Jag.
Dom får mig och skratta lite dom är faktist lite roliga ändå ( för annars är jag inte mycket för svensk humor ) dom kritisera och kommentera vissa "svenska" modeller och vilka "skillnadsklasser" dom va på och så,när man tänker efter så är det dom berättar jävligt sant faktist.

Till frukost blev det havregrynsgröt något jag inte "tyckte om" eller rättare sagt något som jag inte föredrog,
jag tyckte att det va så slemmigt och smakade ingenting, men trots allt är  det ju nyttigt och jag har lärt mig att äta det plus att det är världens enklaste sak att laga typ.







Ska fortsätta titta lite grann på detta sen tror jag inte att jag klarar av att göra nånting ute just nu,
och jag som skulle  upp tidigt för och fixa massa grejer osv,
men det får bli imån men ungdomsmottagningen blir det i vilket fall för dom öppnar ändå kl 14:00.
Ähh jag tror faktist att jag ska krypa under täcket snart igen för det här kommer verkligen inte gå bra.
Hoppas ni har det bra där, Kram!









Godnatt

Nu ska jag lägga mig tänkte jag är däremot inte trött men jag skall upp tidigt imån/idag och kloclan är ju ändå 1:30 nu!
Har massa sysslor som skall göra imån ska upp kl 6, hoppas jag klarar det för jag är absolut ingen morgonpigg människa utav mig jag är mer av den typen som gillar och ligga kvar i värmen under täcket och glömma bort allt annat existerande ett tag men alla är ju olika eller hur.
Har massa saker att göra klart i skolan nu när jag ska börja jobba mer, sen måste jag kolla upp min inflamerade
skulderblad med får väl hoppas att det är öppet vet inte exakta tiderna och sist men inte minst måste jag gå förbi ungdomsmottagningen och få lite saker gjorda.

Nä nu ska ja sova, eller rättare sagt "försöka". puss puss


iskallt

Nu är jag hemma från min långa promenad, det är nästan så att man kan knäcka av min näsa utan att jag känner någonting, det va sååå himla kallt till och med mellan skinkorna känner knappt nånting där heller buuurrrrr.

Men efter allt så känns det jätte skönt när man har kommigt hem, det känns verkligen i hela kroppen att den börjar röra på sig det känns friskt och bra, hoppas att detta håller för det har hänt många gånger förut att efter typ tre eller fyra gånger så skiter jag i promenaderna men förhoppningsvis inte den här gången, Jag ska bara inte sluta, jag får inte!

Är hos mamma just nu, vi kom hem precis samtidigt, efter min promenad hämtade jag syskonen från fritids och vi möts av mammas leende i trappuppgången.
Tänkte laga mat är fruktansvärt hungrig just nu och mamma och barnen med, så det blir ungspakade potatis med cevapcici, underbart gott =) Nu skall jag fortsätta med maten och här kommer lite bilder från min härliga promenad. Kram !







Tisdag

Godmorgon, Vaknade nyss sömntuta som jag är men jag somna ändå halv fem vid gryningen.
Nu blir det frukosttime och lite tv, sen ska man ut på en lååång låång promenad med musik i öronen vad är bättre än det en stund efter att man har vaknat? och solen skiner så fint idag , rakt in i mina ögon.

Sitter samtidigt och tittar på days of our lives och känner mig så fjantig så länge som jag har följt den serien, det är ju ingenting som händer och dom drar ut såå mycket på avsnitten, en dag i days kan ta en hel vecka att titta på om inte mer så på det sättet är det långtråkigt men jag kan samtidigt inte sluta titta bara det är typ en grej jag har i mig ända sen jag började tita på den serien när jag var mycket yngre haha. vad ska man göra liksom?







Charlie sheen

Han är bara för sköön, ( Charlie Harper) i 2 and ½ men.
Det roligaste är att serien utspelar sig i stort sätt på hans riktiga liv i verkligheten fast i serien spelear även Alan hans "bror" och Jake hans "brorson" för att få det hela ännu roligare!!
Jag känner inte en kotte som inte gillar det programmet eller??








Nu blir det lite Sex and the City, ( Brudarnas favorit ) Inte sant?






Ett bra tips...

....Om du vill ha många fler besökare till din blogg???

Bli då medlem på viraltrafik Klicka här och följ instruktionerna, det tar bara någon minut och det är jätte lätt.






Lycka till ;)







Tha's the word of...


....High Fashion?







Hur många är det egentligen som tycker att modet inte har med High Fasion att göra?
Ja skulle inte kunna tänka mig att ha en sådan klänning, skulle du?

Godmorgon

Tjenaa, första gången  jag är uppe rätt så tidigt på lääänge, gick upp 7:40. Eller det va rättare sagt Erik som väckte mig för att bre mackor och packa mat innan han skulle iväg oh jobba så efter det har jag inte kunnat somna om.
Det verkar vara en fin dag ute i alla fall men kallt är det ju som fasiken.
Ska fixa frukost och kolla på gammla Top Model sen tänkte jag ta en varm och skön dush känner mig lite rostig.
How's you're day?




Party Party

Som sagt så var jag ute och festa med ett par kompisar, kvällen började stressigt som vanligt.. ja ska alltid vara sen oavset hur många timmar innan jag börjar förbereda mig, men fint folk kommer alltid sent "säger vi".
Efter fixa mig iordning processen åkte jag och Marwah iväg till steph där vi började fördricka lite ochså... hade våra långa "tjej diskutioner" om hur vissa brudar kan bete sig och det slutade med att vi satt alla tre framför datorn och kolla på några av Beyoncés videoklipp utan att kunna sluta beundra henne och tala om för varandra om hur vacker och snygg hon är... lite sådär fyllesnack u know haha, alla har väl sina delar av det antar jag!!
Till slut kom vi ut, och åkte först till brunsparken för att b.la köpa cigg och ta ut cash och sen raka vägen till kära inferno, har hängt där så mycket har faktist tröttnat på klubben men med vänner är det alltid kul =)

Som sagt även om det var fredag den 13:e så hände det inte mig någonting iaf!! Eller?




Club Inferno, från en annan utgång

Fredag den 13:e / Alla hjärtans dag

Tro ni på sådana dagar??

Allvarligt talat så är det bara bullshit, det är en helt vanlig komersiell dag helt enkelt, påhittat shit för att folk skall köpa massa skit så att andra kan tjäna pengar.
Jag menar helt enkelt att.. det är ju inte på alla hjärtans dag eller whatever som man köper saker till sin älskade och det är inte bara just på den dagen som man går på bio eller äter middag ihop?
Och har ni märkt att det inte ens var något speciellt med dom dagarna innan... utan nu för tiden som folk tror på det mer och mer?
Och varför är "fredag den 13:e" en olycksdag? det har inte hänt mig någonting än sålänge och inte på dom andra dagarna under dom föregående åren heller.
Varför ska det vara en dag man skall vara rädd för? räcker det inte med "HALLOWEEN"??
För min del blir det fest ikväll och det ska bli så skoj så har jag bestämt.. inget sånt shit ska få stoppa mig iaf för enligt mina åsikter är det bara komersiell fjanteri!!!
Va ska man annars hitta på idag då???  Sitta hemma och vara rädd för att gå ut kanske? Chainsaw mannen kanske kommer och huger halsen av dig om du tar ett steg utanför dörren ;)  

Va ska man tro egentligen?






Spring 09








Topshop/HM/Acne

Godmorgon

Ja jag vaknade nyligen av små barn som leker utan tystnad hoho,
Va kan man göra mer med dom här små flickorna än att titta på bolibompa och massa barnprogram helatiden?
aja.. nu kicka ja ut dom till balkongen iaf så dom får vara där så jag kan få vara lite i lugn och ro, ska nog börja laga mat till dom för snart kommer dom väl in med gnällig röst och säger att dom är hungriga, och som ni alla säkert vet så har barn inget tålamod. Nå efter maten tänkte jag dusha och sen dra iväg till en kompis för att platta håret för morsans plattång är dålig jag har ju AFRO!! sen ska vi nog tillsammans göra iordning oss och kicka på förfest sen ut =) det ska nog bli kul för det har vi alltid när vi är ute tillsammans !!
Nä nu ska jag sätta igång på den här underbara dagen, solen skiner nämligen idag med.. hurraaa!!
Undrar va alla andra ska hitta på?
pooooooooooss på rumpan



Hallå?

Asså jag förstår verkligen inte var det är med folk ibland.. har dom inget hem att dra till??
Som ni ser så jobbar jag på Mc, och på vardagarna stänger vi 12 och helgerna är det 24/7 för det ligger nära alla klubbar på avenyn osv. Men inatt var det en helt vanlig torsdag, och att folk inte bara kan acceptera att man verkligen stänger 12 och inte kan sluta tjata över varför vi inte har öppet hela natten.. men hallå det är ju föfan uppenbart varför? Måste man förklara samma sak om och om igen för varenda jävla full jävel?
N y way.. det gick iaf oväntat bra för världens bästa Sanela körde skiftet och hon är bara för grym och skön, vi slutade egentligen 00:45 men v var redan färdiga halv... helt bra för med andra skiftledare brukar det oftast vara tvärtom att man får stanna kvar en halvtimme extra om inte mer, huuuw!!
När vi va färdiga med allt glömde vi helt enkelt bort tiden för vi satt och kedjerökte och prata om livet osv.. sen skulle vi ta vagnen hem.. men vilken vagn? sista vagnen hade redan åkt... va i hellvete och ja som skulle ända hem till mamma för att passa ungarna dagen efter?
kl var 01:49 för att vara exakt och nästa vagn skulle inte komma förän 05:09.
men som tur var så kom en man som körde svart taxi men jag hade inga kontanter på mig.. men har man snälla vänner så har man =) Sanela betalade min taxi för att hon skulle få en blund den natten, så gullig som hon är!
Nu är jag äntligen hemma med sönderslitna stinkade fötter som inte pallar ta sig in i dushen just nu förän imån/idag nån gång när jag vaknar. Ni kanske har haft en bra grymt bättre kväll iaf än jag (hoppas vi) men annars så är allting helt okej.. man ska ju inte klaga det finns ju människor som har det värre.
Nu hade jag tänkt och trötta ut ögonen med lite TV och sen siva så gott jag kan. Gonatt/Godmorgon ni får ta det som ni vill ;) puss


Sun is Shining

Idag har varit en härlig dag med sol och lite varmare värder.. jag vet inte hur det är i resten av landet men det e skönt väder här i Göteborg i alla fall.
Har iaf passat barnen idag och ätit korv med bröd.. vi kunde tyvärr inte gå ut på gården och leka för jag glömde nyklarna hemma hos mig så jag kunde inte låsa men de fick klä på sig varm och leka i balkongen iaf haha och det tackade dom inte nej till för mammas balkong är ändå stor så det gick bra, under tiden som dom va därute och lekte med rockringarna och blåste bubblor satt jag och kolla på det nya avsnittet av the bachelor.. hade juinget och göra.
Just nu väntar jag på att mamma skall komma hem så jag kan åka hem till mig själv och hämta mina arbetskläder för jag skall iväg och jobba lite senare.. jobbar istället för en kompis som är väldigt sjuk (krya på dig) Arian.

Undrar egentligen om vädret är på bättringsväg eller om det kommer snöa och regna igen?
Jag vill ju ha vååååååååår... vem vill inte det liksom ?
men men.. nu tänkte jag diska lite städa lite här och där tills mamma kommer hem och då lär hon bli glad =)
Hoppas ni haft en bra dag som jag. Puss o Kjjjam!

Älska din kropp som den är

Let's get into this, Någon som flyttat ihop med sin pojkvän och som tycker att man gått upp i vikt och att man ser "mindre bra" ut än va man gjorde innan och att man blivigt fet och lat?
Det kallas faktist för sambofällan enligt  mig i alla fall ni som inte tycker som jag får gärna tycka vad ni vill men det är verkligen något litet extra med att flytta ihop under samma tak som pojkvännen!!
Man känner inte att man behöver se bra ut varje dag för att han ändå redan vet hur man ser ut utan smink och hur man ser ut utan kläder.. man släpper efter så mycker helt enkelt, man börjar äta mer och mer och bakar flera tusentals kladdkakor i månaden för att han tycker att det är gott och man lagar extra god mat för att han tycker om det och man tar in mer och mer mat än va man någonsin har kunnat göra för att man lever med en kille hetl enkelt.
Innan var jag noga med min kropp och mitt utseende och jag hade jätte bra självförtroende, jag har det fortfarande idag men inte lika mycket som då, och jag tog hand om min hud och smörjde in kroppen regelbundet och då menar jag varje dag till skillnad från nu så gör jag det en gång i veckan. 
Jag undrar varför det blir så mer än vad jag vet och kan förstå så är det ju självklart inte killens fel utan det är ju en själv, man bestämmer sitt eget sätt att leva och hur man vill ha det. Jag älskade att dansa för och höll egna danslektioner ibland sen slutade jag för att jag jobbade så ofta under sommaren men när tiderna trippade ner så har jag inte börjat dansa igen efter det.
Men det handlar egentligen om vad vill oc inte vill, självklart vill jag alltiid se bra ut och vara i toppform och jag kan leva ett sunt liv och äta ränt och träna jämt om jag vill för de flesta i Sverige har ju möjligheterna till det.
Och jag har verkligen sagt varje dag under två månader att jag skall börja gymma, varje dag är en ny dag men det blir aldrig av, jag måste nog bara hitta drivkraften hos mig själv och pusha mig själv för att bevisa för mig själv och enbart mig själv att jag skall älska och ta hand om min egen kropp.
Jag vet att det finns massa tjejer som mår dåligt över sig själva för att dom är feta med det hjälper inte att bara sitta hemma och dränka sina sorger med mat och att ni är ensamma i denna värld för det är verkligen inte så och jag må kanske inte vara tjock eller fet men det handlar inte bara om det utan man skall tänka på att det finns folk som lever mycket värre än så och är dåliga situationer som dom inte kan ta sig ifrån.

Så kämpa och älska er själva medans ni har möjligheterna till det och det ska jag också för jag ju inte pusha er medans jag själv ligger här i soffan med datorn på knäna men jag vet iaf vad som gäller.
Alla ni som inte mår bra över er själva och som kan hitta 93263 fel på er själva varje dag gör tvärtom, älska er själva och ta hand om er kropp och hälsa för man lever bara en gång och man skall vara tacksam över det livet man har för kom ihåg att det finns miljader andra som har det värre!!






pics

Tänkte sätta upp lite bilder från förra och denna helgen!




Lite skvaller med mig själv Diana, catrin och min föredetta kamera



Tvillingarna var också med på Arians dag



Tyvärr så är de bästa bilderna på min kamera från den dagen



Peters födelsedag och killarna babblar på



Hans present som flickvännen har mycket mer användning för ;)



Kommer inte ihåg va vi pratade om



Alexandras panna, fransyskan Claire, jag ochh Isabella



Glada vi igen



Vi va faktist inte beradda






Mina häxögon mot Erik hihihi



En gosig hejdåKram innan jag skulle iväg till jobbet :(

Heej

Det va ett tag sen kan inte skriva som vanligt pga mitt internet hemma segar som en snigel och jag har inget tålamod så jag får damp och stänger ner skiten. Men men dom här dagarna har varit riktigt sköna, umgåtts mycket med vänner och haft myckert mer tid för mig själv än vanligt och det känns bra, Fast jag känner mig fotrfarande deppig över vädret och folket och vill fortfarande åka bort till nåt härligt land där solen skiner jämt och ständigt och där jag kan ligga och softa med mina bästa vänner och smutta på min kalla cosmopolitan i handen.. snälla säg mig vem önskar sig inte en riktigt skön resa just nu?? Men tyvärr utan pengar så har man inte så mycket att se fram emot förutom svenska sommaren och hoppas på att den skall bli någorlunda bra och varm.. Please God ? Dessutom så måste jag jobba häcken av mig för att ta imn kurs på 9 månaderna i stockholm för att bli diplomerad som Make-up artist och mer som hårdesigner och hudterapeft mm. nu ska jag ta det lugnt och mysa med barnen medans morsan jobbar =) ta hand om er.

HAHA ganska Okej

En syrian sitter och äter frukost på ett cafè. Vid sidan av honom sitter en turk och tuggar tuggummi.
Ouppfostrat inleder turken: "Äter ni syrianer hela brödet"? Syrianen låter motvilligt frukosten ligga och svarar: "Ja, naturligtvis!"
Turken leker med tuggummit i munnen och säger: "Det gör inte vi hos oss, i Turkiet äter vi bara det innersta av brödet. Brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs sedan till syrianerna".
Turken frågar vidare: "Äter ni marmelad till brödet också"? Syrianen svarar lätt irriterad: "Ja, naturligtvis"!
Medan turken nu högljutt tuggar sitt tuggummi, säger han: "Inte hos oss, i Turkiet äter vi bara färsk frukt till frukost.
Skalen och resterna samlas i en container, bearbetas till marmelad och säljs sedan till syrianerna.
"Nu blir det syrianens tur att fråga: "Säg mig en sak, har ni sex i Turkiet"? Turken ler och svarar: "Ja, naturligtvis har vi sex". Syrianen lutar sig över bordet och frågar: "Vad gör ni med kondomerna efter att ni använt dem"?
"Vi kastar dem"!, svarar turken. Nu börjar syrianen le.....sedan säger han: "Inte hos oss, vi samlar alla använda kondomer i en container, bearbetar dem, smälter dem och säljer dem till turkerna som tuggummi.


jefflaa skiit fiifään

Åh, ja är så ledsen över min kamera :( men mest för att det är Erik som har köpt den till mig inte jag. Har gjort en polisanmälan och ringt både till affären och hemförsäkringen men jag fick ingen ersättning för den för att den blev "stulen" av någon som jag inte vet vem det är, då räknas det fan som grovstöld och eftersom att jag inte såg vem det va så får jag ingen ersättning pluuu. Aja skitsamma då jävla kukförsäkring!
Sitter här och kokar och vädret gör det inte bättre heller det är täckt av snö och dimma ute blää!

Har haft en (mamma döttrar) dag idag eftersom att min styvpappa är bortrest skönt och få vara lite ensam med mamma faktist. jag ska jobba inatt och även imån natt men imån har vi bestämt att vi skall gå ut på en runda nånstans iaf det blev inte av idag för pissvädret bara och syskonen kanske också får följa med om ingen kan passa dem fast då blir det ju inte lika kul för dom e så små.
N y way nu ska jag hänga lite med morsan och barnen och sen tänkte jag kolla på mina avsnitt från days, sen göra iordning mig och dra iväg och jobba, jag hatar verkligen och jobba natt med alla fulla människor som kommer hänger över kassan. Hoppas att ni får en skön fredagsKväll, bättre än min iaf. Kizz





Min fina bäbis :(

Hemma

Nu har ja kommigt hem från festandet och erik har fortfarande inte kommigt hem och hans telefon går inte att ringa på så jag är faktist orolig. Men det har varit en jätte trevlig och kul käll i alla fall, på hemma festen och ute, jag hade tagit massa bilder med kameran men den blev tyvärr stulen på Gamleport, fyfan jag fattar inte hur. jag skulle ut och röka och helt plötsligt så var mina cigaretter och kameran borta från min väska. Helt jävla Galeeeet, sånt här får fan inte hända mig ååh, jag ska polisanmäla det så fort jag vaknar imån, eller rättare sagt (idag). Jag hoppas iaf att ni har haft en trevlig kväll för min var toppen förutom det med kameran, för den betydde så mkt för mig eftersom att jag hade fått den från Erik i julklapp =( och den va rosa verkligen jätte fin och jätte bra men men. Ha det så bra ska försöka sova om det går, lite svårt nu när erik inte har kommigt hem än, Puss pusssss =)

RSS 2.0