Dålig uppdatering

Jamen så blir det när man inte har tid över för att blogga men dagarna är så underbara just den här tiden här i Göteborg, Vårsolen håller värmen stabil och det kryllar mer och mer av människor så fort man går utanför dörren.
På senaste tid har jag haft influensa verkar det som, det började förra veckan så ja var ju dels tvungen för att skippa träningen (tråkigt), hade feber under veckan men nu är det över är bara snorig i näsan och slemmig i halsen ushh... inte ens det kunde skilja mig och Rebecka ifrån varandra, vi har kommigt varandra så nära senaste tiden och vi är så jävla grymma ihop och vi planerar nån sista minuten ihop så snart som möjligt ( Bruuudaaas ).

Min lilla Paula vill att jag ska berätta vad jag tyckte om Twilight fimen?

-Jaaa, det va en stor besvikelse (handen på hjärtat) jag föreställde mig den mycket grymmare än så och det har nog mycket att göra med att dom har ändrat så mycket i filmen från boken.
Boken är så bra att man lever sig in i den för mycket (Farligt).
Men många scener var annorlunda och bruden som spelar Bella (Isabella Swan) Bode hänga sig så mycket som hon sög ner filmen, förstår ig inte på vad dom som ligger bakom filmen tänkte.

Däremot va Carlisle den bästa skådespelaren och kunde sin grej även Edward va grym och snygg till skillnad från verkligheten.
Så jag rekomenderar att ni skall läsa böckerna i vilket fall som helst för dom är riktigt bra och Beroende framkallande på riktigt, det står till och med en varningstext på baksidan av varenda bok.




Twilight    New Moon    Eclipse    Breaking Dawn

Äntligeeen

Vaknade tidigt på morgonen och fick upp tanken från ingenstans, verkligen ingenstans att: Idag skulle jag börja träna och jag var bestämt. Ringer Rebecka mitt på morgonen som ligger kvar i sängen och som svarar segt och ängsligt för att hon inte kände igen numret... - Det e jaag.. Chaima, Christian (hennes pojkvän) har sagt till Erik (min pojkvän) att ni ville börja träna på friskis&Svettis, Vill du börja idag med mig?  sjäälvklart hör jag från andra sidan luren.
Vi bestämde tid och plats när vi skulle mötas och träffades lite senare på dan, tog en sista cigg och tog steget in till Friskis&Svettis och skrev in oss, bytte om och bara körde igång som om vi hade gjort det ett tag.. det var helt otroligt hur mycket vi pushade varandra och det kändes så sköönt att äntligen hitta någon att gymma med.
Hela tiden under hela proceduren slutade vi inte pusha varandra och tiiden gick så fort, det kändes inte ens som om vi var nybörjare för ingen av oss har gymmat eller överhuvudtaget tränat på ett bra jäkla tag skit kul var det verkligen.
Vi kommer köra ca 2-3 gånger i veckan och så ofta vi hinner iaf än sålänge... men vi får hålla tummarna att det ska hålla nu tills vidare, båda har sitt mål.

Nu är jag hos mamma, ha suttit och läst twilightboken ända sen jag kommit hit och mamma är bara irriterad och hotar med att slänga boken från balkongen för att jag inte kan vara social, men jag kan verkligen inte ro för det, det är den första intressanta boken jag läst på 5 år och ingen ska få ta ifrån mig det :)

Nu sitter jag här och laddar ner mitt daysavsnit och längtar tills imån för ja åker till Paula för att se Twilight tillsammans med henne, har lovat henne att inte titta på filmen innan dess och det löftet höll jag utmärkt. Jag vet att jag är efter för alla verkar redan ha sett den hundratals gången hah men ändå.. Imån ät det min tur och se den =)
Kommer även färga håret imån oefteråt kanske hit the Gym igen om jag hinner.

Nu ska ja iaf kolla på avsnittet innan jag lägger mig.. / Love





Pluuu

Ska iväg till jobbet nu har käkat en riktig frukost, vad gör man annars mer än att äta gott när man är hos morsan.
Hon har gjort pannkakor som jag skall käka till lunch sen när jag har rast yääääy :D
Ute är det dimmigt och grått fyfan efter att jag blivigt lurad att våren var här och efter det är det äntligen sommar.
men men nu måste jag iväg annars missar jag bussen och bik bok personalen kommer inte bli glada om jag kommer försent, hoppas det inte är kallt ute iaf  för jag har kjol på mig idag.

Ha en bra dag / Love

Solen skiner i Götet

Tjena tjena..

Som sagt idag var jag tidigt på morgonen för att röntga (stavas det så?) ryggen, det gick jätte bra men jag får inte svar förän nästa vecka men jag är hundra på att de kommer säga att det inte är något fel men det är i stort sätt aldrig något fel enligt läkarna här i Sverige?
Som en gång när en kompis till mig fick en ögoninfektion p.g.a sina linser och det va så illa att ögonvitan flyttade på sig så hon gick till läkaren och han sa att det inte var något fel på ögat utan att han tittat/undersökt saken och att hon bara skulle vila och jag satt där och garva så mycket att jag faktist råkade kissa på mig för hon flippade över så mycket att han blev rädd för henne hahaha hur normalt är det ??

n y way morsan var också med för den delen, när vi var färdiga på akuten blev det en snabb runda på stan.. köpte 2 st axelbandslösa behån en vit och en svart... visar bild imån, sen käka vi en snabbis på Mcdonald's och efter det en runda på statsbiblioteket.
När jag och morsan möts..iiih NO MERCY säger jag bara.. vi e såå lika, samma humor och sätt att reagera på, båda är envisa som fan och det är den största anledningen till våra bråk men vi hade jätte skoj idag på vårt egna lilla sätt.

Nu tänkte jag göra samma sak som jag alltid gör innan jag går och lägger mig.. först kolla på daysavsnittet sen läsa lite bok och efter det decka.


Love <3




Så söta blommor på parken i kungsgatan :)


 


Hallå så

Jag skulle absolut inte bli förvånad om det snöade imån men idag har varit en riktig härlig och solig vårdag det var t.o.m så att jag svettades.

Hade först inga planer för dagen eftersom jag var ledig idag och telefonen ringer vid 12 tiden och Amalia undrar om jag vill med henne och Rebecka på fika, joomen visst.
Vi drog med oss hundarna och satte oss på en uteservering mitt i stan med solen skinande på ryggen (härlit härligt)
Satt och tjöta som flickor brukar göra och kika runt lite på stan när vi var färdiga.
Efter det träffade jag två andra kompisar för mer skoj och skvaller och min dag kunde inte vara mycket bättre än så.

Det är så jävla gött att få träffa sinna vänner då och då för jag känner verkligen att hela mitt liv kretsar runt jobbet jämt för det är där jag är mest och härjar.. har jag inget liv eller vad?
Jag jobbar ju deltid på Mcd och extra på bik bok så det är i stort sätt det ända jag har tid med "att jobba".
Nä men nu til sommar ska ja försöka leta efter någon sista minuten resa nånstans, behöver verkligen komma bort från all stress.



 Sorry to say this men jaa jag tycker att jag är så jävla snygg ;D


Nu ska jag kolla på mitt avsnitt av days och imån tidigt på morgonen ska jag åka iväg och runtga ryggen.
nattii natttiiiii (K)

RSS 2.0